perjantai 7. toukokuuta 2010

Amaluran rakkaustarina...

Huh, voih, lääh ja puuh. En oo päässy aikoihin kirjottaan mitään! Oli kiva huomata, että mua kaivattiin. :) Kiitos tosi paljo kommenteista ja ANTEEKSi etten oo aikoihi ollu tääl!!!!!!!!!! Mutta nyt asiaan!

Aloitin vihdoinki Amaluran rakkaustarinan, ja sepä onki aika vaikee!

Niistä yrteistä se punane ei tee mittään.

Se sininen muutti mut siniseks ja sanoin hassusti että NOU.

Mutta lopuks tajusin, et ne pitää viedäki sille JOSHUALLE eikä Kamarialle, eli sille rannalla makaavalle ukkelille, joka kuulostaa ihan naiselta, ja luulin et se on AMALURA. :DDDD Mut siis se rannal oleva hourupää Panda on Joshua. :D Ja välissä vaihdoin vaatteetki! Hihihih


Lopuks kävin ihmettelee pressuilla vuorattuu kaupunkii ja sit latasin äitille äitienpäivän värityskuvat tolta Poogle-tietokoneelta! :) Nyt värittämään!

Jotku kolme pandaa oli kasassa ja pussaili vaan. :D

Moi moi taas! Yritän käydä latailee kuvii vähä useemmin tänne, mutta älkää suuttuko, jos en aina ehdi. :( Mangolia, oon varmaan ainaki viikonloppuna päiväl Panfussa. (vaikka yhen aikaan la ja su) Yritetää nähä! :)

17 kommenttia:

Maili kirjoitti...

minkä ikäne oot?

Mangolia kirjoitti...

Oletko kultaPanda????

Anonyymi kirjoitti...

Moikka moi maumau! Minne Pandamaailmaan??? Entä paikka? Ilmota tänne ja tavataan Sunnuntaina jossain! Sinä päätät missä! Toivoopi Mangolia=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Maili kirjoitti...

Tiiätkö mite se tehtävä jatkuu?En osaa tehä sitä ite eikä kukaa auta

:(

Mangolia kirjoitti...

Haittaako jos teen tänne tarinen, kun mulla ei ole omaa blogia? No ei varmaan. Nyt minä aloitan:
Olipa kerran Mangolia niminen Panda. Mangolian paras ystävä oli maumau. Mangolia leikki joka päivä maumaun kanssa. Mutta eräänä päivänä kaikki muuttui. Mangolian ja maumaun äiti kuoli ja maumau ja Mangolia jäivät ihan yksin. Nyt he olivat kehden. Eräänä päivänä Mangolia ja maumau menivät metsään. Metsässä heitä odotti yllätys. Metsässä he näkivät hämähäkin. Mangolia kiljui ja maumau kiljui perässä. "Hyi!" Mangolia huusi niin kovaa kuin kurkusta lähti. "ÄÄK!" Huusi puolestaan maumau. "Äkkiä pois!" Mangolia kiljui. Maumau ja Mangolia juoksivat kotiin minkä kintuistaan pääsivät. Jatkuu... P.S. Eikai haitannu jos tein tän tänne?

Weenie kirjoitti...

Sulla on tosi nätti plogi!!!!!

maumau kirjoitti...

Voi harmi kun ei taaskaan nähty, olin kyllä Panfus en muista missä serverissä, mutta en löytäny sua Mangoolia.

Joo, ei tietenkä haittaa, jos kirjotat tänne, toihan oli just hieno tarina, tai tarinan alku! Jatka vaan sitä! :)))

Kiitos kaikille kommenteista! Teen just itekki tota tehtävää, se on kyl vaikee, mut laitan tänne aina kaikkii vinkkeijä!

Mangolia kirjoitti...

Kotona heitä odotti yllätys. Kotona oli joku outo täti. Täti sanoi että hänestä tulee maumaun ja Mangolian äitipuoli. "Voi ei!" maumau huusi! "Tämä on vielä pahempaa kuin se hämähäkki. Vai mitä mieltä olet?" Mangolia kysyy. "Missä teidän huoneenne ovat?" Äitipuoli kysyi. "Öööö... Ne ovat yläkerrassa." maumau sanoo ja viittoo yläkertaan päin. "Hyvä!" Äitipuoli sanoo. "Minne te olette menossa?" "Miten niin? No, ulos tietenkin! Sinnehän me aina menemme. Miksi kysyt?" "Kysyn siksi että te että lähde minnekkään!" Äitipuoli viittoo yläkertaan. "Mitähän se aikoo?" maumau kysyy Mangolialta. "Kutsu minua siskoksesi." Mangolia kuiskaa takaisin. "Ok... Hyst!" "Tulkaahan nyt!" Äitipuoli sanoo äkäisesti. "Joo joo! Tullaan tullaan! Maumau sanoo vihaisena. "Ööö.. Saanko kysyä jotain?" Mangolia kysyy. "Joo." Äitipuoli vastaa. "Pääsemmekö me tänään ulos?" "Hmmm... ETTE!" Äitipuoli sanoo TODELLA äkäisenä. Jatkuu... Kertokaas jatkanka tätä tarinaa? Tassuttain Mangolia! P.S. Maumau on paras! Ja sun blogi on mahtava!

Mangolia kirjoitti...

Tarina jatkuu:
"No höh!" maumau huusi äitipuolelle. "No no, saattehan te töitä! Siivotkaa alakerta sekä yläkerta. Aikaa teillä on kaksi tuntia ja puoli minuuttia! Hop hop!" "No voihan!..." "Mangolia! Hyst!" maumau sanoo siskolleen. "Aloittakaa!" Äitipuoli käskee maumauta ja Mangoliaa. "Mi-Mitä sinä teet?" Kysyy puolestaan Mangolia. "Hmm... Laiskottelen!" Äitipuoli sanoo. "Ahaa! Äitipuoli!" "Niin?" "Saammeko käydä yläkerrassa?" Mangolia kysyy äitipuolelta. "No, nopeasti sitten!" Äitipuoli sanoo äkäisenä. "Kiitos!" Mangolia sanoo nopeasti ja kiirehtii yläkertaan maumau perässään. "Maumau! Minä keksin! Lukitaan äitipuoli tänne yläkertaan!" "Ööö... Yksi kysymys. Miten?" maumau kysyy. Kun olemme siivonneet yläkerran kutsumme äitipuolen tänne. Mangolia selittää. "Jatka!" maumau sanoo innostuneena. "Sitten kun äitipuoli on suunnilleen tullut tänne, paukautamme ovan kiinni ja Hups vaan! Äitipuoli on vangittu!" Mangolia jatkaa. "Loistavaa!" maumau sanoo. Mangolia ja maumau ovat siivonneet hetkessä. Sitten he kutsuvat äitipuolen yläkertaan: "Äitipuoli! Tule!" maumau huutaa. Äitipuoli tulee ja Hups! Mangolia paukauttaa oven kiinni. "Mitä me nyt teemme?" maumau kysyy. "Soitetaan poliisit tietty!" Mangolia sanoo. Mangolia soittaa poliisit paikalle, ja paljastuu, että äitipuoli onkin kuuluisa rikollinen. "Kiitoksia!" Toinen poliiseista sanoo. "Olette tehneet hyvää työtä!" Ensimmäinen poliisi sanoo. "Palkkioksi saatte 20000000$ Dollaria!" Toinen sanoo. Seuraavana päivänä maumau ja Mangolia menevät Kaupunkiin ostamaan vaatteita. Kaupungissa he menivät vaatekauppaan. Vaatekaupassa maumau ja Mangolia kolkattiin eli lyötiin päähään. Jatkuu...

Mangolia kirjoitti...

Kun maumau ja Mangolia heräsivät, he näkivät Bonezin. "Mi-Missä me olemme?" maumau kysyy Bonezilta. "Kähj Kähj! Olette Pelottavassa metsässä!" Bonez sanoo. "Ööö... Mitä aiot tehdä meille?" Mangolia kysyy.

Jatkuu....

Mangolia kirjoitti...

"No? Mitä aiot tehdä meille?" Mangolia tivaa. "Hmm... Aion syöttää teidät jätti-hämähäkille!" Bonez sanoo voiton riemuisena. "Älä vielä hihku innosta!" maumau sanoo. Ja juuri sillä hetkellä maumau ja Mangolia pääsevät vapaiksi. "Minähän sanoin!" maumau sanoo. "EIIII!" Bonez karjuu. Ja niin kaikki päättyy hyvin!

LOPPU
No, oliko hyvä tarina?

maumau kirjoitti...

WAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU!!! Vähänks mahtava ja jännä ja kaikkee!! :D Myn täytyy oikee ottaa toi ylös jonnekki, toihan on tosi hieno! :DDD Nauratti ihan sikana se kun se oliki rikollinen ;))) Oot hirveen hyvä kirjottaan! Tehäänkö joskus jatkis sillee, et mä kirjotan kans välillä ja sit sä taas jatkat? :) Se vois olla kiva kattoo et miten se sit menis. ☻♥♣

Mangolia kirjoitti...

Joo! Nyt alotetaan! Eli mä alotan, ja sä jatkat. Jooko? No, nyt mä alotan:

Olipa kerran Mangolia. Mangolia oli tosi yksiäinen. Hänellä ei ollut kavereita, ystäviä, äiti, isää eikä edes kummeja tai tätejä! -Onpa tylsää. Mutta sitten Mangolian silmissä pimeni. -Mi-mitä? Mangolia ehti sanoa ja sitten hänen silmissään pimeni. Miten Mangolia käy? Maumau. Jatka, ja pane sitten kun olet kirjoittanut sen luvun, pane siihen perään Jatkuu... Noin! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Hih... Sulla on mahtava Blogi! Jatka tota tarinaa, nii saahaan naurua! Ja muuten! Tee välillä hassujakin kohtia!

Mangolia kirjoitti...

Kolmas osa:

-Mi-mitä? Mangolia sanoo ihmeissään, koska on järvellä. -Miten minä tänne jouduin? Mangolia näkee vaan Pellen joka seisoo patsaana hänen vieressään. -Miten minä tänne jouduin? Mangolia tivaa Pelleltä. Pelle ei vastannut. Yhtäkkiä kuuluu ääni joka sanoo: Seuraa minua! Ja jos et tottele kolkkaan sinut uudelleen. -Mi-mitä? Mangolia sanoo hölmistyneenä, mutta sitten taas kaikki pimeni. Nyt Mangolia näkee unta: -Tule, niin sinu ei käy mitenkään! Ääni sanoo vaimeasti. -Tule, mutta ole varovainen... -Mi-mitä? Mangolia kysyy ääneltä, joka kulki hänen edellään. -Älä puhu! Ääni sanoo. -Mutta miksi? Mangolia kysyy jo vähän rohkeammin. -En voi kertoa, mutta ole hiljaa! Sitten Mangolia kuuli Kamarian äänen. Nyt Mangolia herää. -Mi-miten minä tänne jouduin? Mangolia kysyy Kamarialta. Kamaria puhuu Mangolialle: Ehkä... Ehkä sinun on otettava siitä selvää... Sitten kaikki pimenee. -Mitä täällä tapahtuu? Mangolia kysyy Kamarialta. -Ehkä... Ehkä sinun on aika tietää...

Jatkuu... No! Oliko hyvä osa? Ja sinun osasi oli hyvä! Jatkahan! Mutta... Älä lopeta sitä vielä! Se on niin hyvä!

maumau kirjoitti...

Neljäs osa:

Kamaria silittää Mangolian päätä. -Shhh, älä puhu. Lepäähän nyt vain. Kaikki on ihan hyvin, jouduin vaan antamaan sinulle nukutuslääkettä, koska kolkkaaminen ei pitänyt tajuasi kankaalla. Nukutuslääkkeeseeni kuuluu semmoisia taikayrttejä, että on ihan tavallista, että näet pomppivia pupuja ja pellejä.

-Häh? Mutta, joku puhui minulle ja sanoi, että olen kotona, ja joku käski minun olla hiljaa...mitä oikein tapahtuu??? Ja vaadin tietää miksi minut kolkattiin!!! Mangolia tivaa.

-Juo tästä. Kamaria sanoo. Juoma maistuu lämpimälle kaakaolle ja vähän hedelmäpommijugurtille. -No niin. Osa siitä mitä näit oli unta, mutta osa totta. Se olin minä joka sanoin, että olet kotona. Mangolia, olen sinun kummitätisi. Mutta en ole voinut kertoa sitä aiemmin, koska olet suuressa vaarassa! Mangolia säpsähtää. -Kummitäti? Tunsitko äitini ja isäni? Vaarassa? Hän on täynnä kysymyksiä.

Kamaria kertoo: Sinun on tullut aika tietää totuus vanhemmistasi. He olivat erittäin viisaita Pandoja ja heillä oli taikavoimia niinkuin minullakin. Sanotaan, että he keksivät jäätimantin! ja siksi satamabaarin luolassa oleva muumio yritti saada heidät kiinni... hän halusi käyttää jäätimanttia pahaan...

Mangolia ei meinaa uskoa korviaan, mutta vaipuu taas uneen juoman vaikutuksesta.

JATKUU!

Joo mun puolest voidaa jatkaaki viel, tai ihan miten tykkäät! Tää on just hyvä! :)

hannahmontanaa ja mimi kirjoitti...

hyvä tarina mahtava ja jännittävä

Mangolia kirjoitti...

Viides osa:

Kun Mangolia herää, hän on taas Kamarian luona. Mangolia kysyy Kamarialta: -Missä vanhempani on? Tiedätkö sinä jotain? -No, kai minun on tunnustettava. Kamaria sanoo. -Kun vanhempasi eräänä päivänä menivät Merirosvo baarista lattia luukusta alas, he tapasivat muumion. Muumio ei päästänyt heitä ohi, ellei vanhempasi olisivat uhranneet heidän korujaan. Koruissa oli voimaa, joilla vanhempasi jaksoivat kulkea. Kun he pääsivän huoneeseen, jossa oli läbyrintti, heidät kolkattiin. He nukahtivat. Sen verran tiedän. En enempää, enkä vähempää. -Jaa! Lähden huomenna etsimään heitä! Jatkuu....